ATIRES

People Process Project

Tinne Aerts

De juiste man/vrouw op de juiste plek. Daar zorg ik voor!
foto tinne aerts

Profiel

Enthousiast, gedreven & optimistisch

Ik blink uit in enthousiasme en gedrevenheid. Dankzij mijn hoog energieniveau heb ik de capaciteit om dingen en mensen in beweging te zetten. Ik sta voor een resultaatgerichte, no-nonsense aanpak en voel me het best in een voortrekkersrol. 
Neen, ik zeg dit niet zelf over mij. Ik lees het gewoon in mijn profiel uit Insights Discovery. Wilt u meer over mij weten? Vraag naar mijn Insights Discovery Profile.

HR Professional

Sinds mijn afstuderen als bio-ingenieur aan de KU Leuven in 1994, doorzwom ik professioneel verschillende watertjes. Mensen in beweging zetten en bouwen aan projecten vormen de rode draad doorheen mijn carrière.

Na verschillende functies in Singapore en later onder andere Senior Consultant bij Gemini Consulting, Program Director HR&O bij De Post en Direct Search Consultant bij Korn Ferry Futurestep voelde ik me in 2008 volledig klaar om als freelance talent acquisition expert en headhunter door het leven te gaan. Ook voor projectmanagement, people management en coachings kan u bij mij terecht. Lees hier mijn volledige CV of bekijk mijn profiel op LinkedIn

Ik ben actief op drie domeinen: recruitmentopleidingen en individuele- en teambegeleiding.

Interesse? Contacteer me voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.